WELKOM OP DE WEBSITE VAN

TENNIS VERENIGING NIEUWVEEN

 

*******************************************************

 

Wij ontvingen bericht dat op 20 maart j.l. ons oud-lid

 

RITA DE BILDE

 

is overleden

Wij wensen haar kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe

 

Corr.adres:

Zwaenenstede 13

5221 KA ‘s Hertogenbosch

 

*******************************************************

 

CORONAVIRUS:

 

De berichten van 31 maart betekenen dat ook onze vereniging in ieder geval nog tot en met 28 april dicht moet blijven en alle activiteiten en de start van de lessen en competities niet kunnen doorgaan.

 

Over de zomerlessen voor zowel de jeugd als senioren zijn we in contact met Leo Heldoorn en Michiel Panhuizen van Mytennis. Beiden hebben aangegeven dat zodra het weer mag zij met de lessen kunnen starten, hopelijk in de week van 4 mei. We zullen wellicht te maken krijgen met een langere uitloop na de zomervakantie, inhaallessen op een ander tijdstip of een kortere reeks van lessen.

We zullen daar met elkaar flexibel in moeten zijn en kijken naar de mogelijkheden en oplossingen.

 

Ook de start van de voorjaarscompetitie staat vooralsnog voor begin mei. De KNLTB geeft aan er alles aan te willen doen om het door te laten gaan. Op 21 april neemt het kabinet besluiten over de periode na 28 april. Direct daarna neemt de KNLTB het besluit of dit haalbaar blijft.  We blijven de informatie vanuit de KNLTB volgen. De site van de KNLTB geeft veel ‘up to date’ informatie met name ook over de stand van zaken rondom deze voorjaarscompetitie. Zie: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/

 

Het allerbelangrijkst is de gezondheid van ons allemaal,

daar doen we dit met elkaar voor. We hopen dus ook vooral dat jullie allemaal gezond zijn en blijven. En andere manieren vinden om in beweging en conditie te blijven.

 

Maar met elkaar missen we het tennis en de gezelligheid natuurlijk enorm, zeker nu de lente echt in aantocht is. Laten we hopen dat we vanaf mei een en ander kunnen gaan oppakken. Heb je vragen of wil je wat kwijt neem graag contact met ons op via info@tvnieuwveen.nl

 

Zonder tennis toch in beweging blijven?

Ga mee gymmen met Michiel  klik hier

 

Vriendelijke groet, het bestuur.