SMASH DE BAL….

 

Door Richard Klijn

 

Plons.. een tennisbal in de spoelbak? goed gemikt Babs, dat mag ook wel eens een keer... ik zal de bal laten drogen en in de tussentijd wat meer over mezelf vertellen.

 

 

Mijn naam is Richard Klijn en ik ben alweer enkele jaren lid van onze mooie vereniging.

Ik ben een trouwe deelnemer van onze eigen toernooien en competities, echter mijn kwaliteiten lijken beter uit te komen na de wedstrijd. De laatste jaren sla ik ook wel eens een balletje op open toernooien in de regio, mijn vrouw Milou Venne vraagt zich echter af waarom ik daarvoor een prijzenkast heb aangeschaft. Sinds 3 jaar ben ik lid van onze eigen open toernooi commissie waar we met een leuke club mensen elk jaar proberen onze vereniging zo goed proberen te vertegenwoordigen. Helaas hebben we dit jaar onze mooie plannen voor het 25 jarige-bestaan moet afblazen, maar wij hopen dat we er volgend jaar met zijn allen een feest van kunnen maken!

 

 

In het dagelijkse leven ben ik druk met allerlei werkzaamheden voor mijn bedrijf 9 Knots Solutions, wij ontwikkelen software oplossingen voor bedrijven uit allerlei branches. Samen met intussen 15 collega’s verzorgen wij het gehele traject van ontwerp tot implementatie. Daarnaast ben ik enkele jaren geleden ook het bedrijf FinMaster gestart, dit is DE online applicatie voor het beheren van uw complete financiele administratie. Maar nu genoeg reclame gemaakt...

 

 

 

In mijn vrije tijd probeer ik een paar dagen in de week te sporten, dit doe ik veelal thuis en 1 keer in de week in aalsmeer bij elite bodies. Verder kijk ik graag voetbal, het liefst naar Feyenoord, en gooi ik een kaartje mee als er ergens iets te klaverjassen valt. Daarnaast doe ik regelmatig een hapje en een drankje met vrienden, of zitten we thuis in ons eigen kroegje waarin we elke donderdag even proosten op de week.

Ik wil van deze gelegenheid even gebruik maken om een ieder veel sterkte te wensen in deze lastige tijden en laten we hopen dat we snel weer gezamelijk de baan op kunnen en ons clubhuis weer kunnen laten draaien!

 

Ah, de bal is droog, ik gooi hem weer op en geeft hem een roei richting

MIKE VERHAAR