SMASH DE BALů.

 

door Erwin Teunissen

 

Daar zit ik dan!! Krijg ik de bal toegespeeld door mijn dochter.

Het leven van een pensionado is vooral rust, van het leven genieten en zeker geen stukjes schrijven met een deadline! Maar goed even door de zure appel heen bijten en iets op papier zetten.

 

De bronafbeelding bekijken

 

De oud leden kennen mij  van de donderdagmiddag en als ik tennis en  een verkeerde bal sla roep ik altijd TEUN.

Ik heb het tennis geleerd van de toenmalige tennisleraar Ron ? Dat was nog in de tijd dat de Heemkerkers de dienst uitmaakten. Samen met Wil Klein wonnen ze zowat alles. Als je in die tijd niet overwegend wit droeg werd je door Yvonne de Kaste tot de orde geroepen.

Ik ben even als de meeste oudere leden te laat begonnen en een goede backhand zal ik wel nooit meer leren. Maar met de pensionado's op donderdag middag kan ik nog aardig meekomen. Of ik nog zo goed ben als Martin Sassen op zijn leeftijd betwijfel ik.

Het tennis op de donderdag middag gaat ook over de borrel erna! We hebben het dan over voetbal, politiek en vrouwen. Niet allemaal even hoogstaand, maar bij mannen onder elkaar hoort dat zo te zijn. Ook de grappen ten koste van elkaar zijn niet van de lucht.........

 

Ik vind dat wij een geweldige vereniging hebben. Niets dan lof voor al die vrijwilligers die hart hebben voor onze club en daar erg veel voor doen! Toch heb ik een wens en dat zijn andere banen! Als er ooit sprake mocht zijn van renovatie van de banen zou ik het bestuur willen vragen om in overweging te nemen een baansoort te nemen die vooral voor oudere wat minder blessure gevoelig is.

 

De bronafbeelding bekijkenDan wil ik nu de bal doorspelen naar iemand

die van zichzelf zegt de "beste serveerder van

de club" te zijn!

Of hij dat ook werkelijk is betwijfel ik,

maar dat hij de pen met een

zekere virtuositeit kan hanteren weet ik zeker,

Richard Veenboer doe je best en een

vriendelijke groet van je tennismaatje

Erwin Teunissen.