SMASH DE BAL….

 

Door Babs van Leeuwen

                                                                                                                                             

Zo Niels, die zag ik even niet aankomen maar met een grote plons naast onze ark terecht gekomen!

 

Hey Luitjes,

 

Ik ben Babs van Leeuwen en mijn wiegje stond 57 jaar geleden in die “mooie stad achter de duinen”. Na heel veel omzwervingen ben ik samen met Jeroen en Rody 23 jaar geleden in onze ark aan de Hoekse Aar terecht gekomen en eindelijk mijn plekkie gevonden.

 

Ik heb jaren bij een vlees groothandel in Den Haag de financiële administratie gedaan en ben zo’n 14 jaar geleden mijn eigen administratiekantoor gestart. Doe inmiddels de administratie/boekhouding voor veel zzp’ers.

 

 

Ben alweer een jaar of 16 lid bij onze gezellige vereniging. De eerste 5 jaar in de barcommissie meegedraaid en daarna alleen nog ieder jaar extra bardiensten bij ’t Vos Open. De wintercompetitie speel ik steevast met mijn mix-maat Wim Sanders, wat altijd weer tot verrassende wedstrijden lijdt en zijn we er na jaren nog steeds niet achter welke dag/tijd we nu het beste uit “de verf” komen. We blijven oefenen, Wim!

 

Het 1e weekend van september is er ’t Korteraars Buurtfeest waar ik samen met veel vrijwilligers al 22 jaar mijn steentje aan bijdraag. Daarnaast vraag ik de laatste jaren ook vrijwilligers van onze vereniging om mee te draaien in eettent van ‘t Buurtfeest. Leo, Harry, Jurrit, Jan, Marco en Marcel mijn dank is groot.

 

 

Ook ben ik vrijwilliger bij onze plaatselijke TAVV en al jaren sponsor van TAVVIE8, waar onze zoon Rody keept.

 

Onze dochter Emy werkt tegenwoordig part time bij snackbar “de Hoek” dus die kennen jullie inmiddels ook wel.

 

Voor de rest pluk ik de dag en neem het leven en vooral mijzelf niet al te serieus!

 

Ik smash de bal nu als een malle door naar Richard Klijn. Mik zo, dat die in de spoelbak van je huiskroeg terecht komt!?!? De Mazzel!