SMASH DE BAL….

 

Door Niels v.d. Sluis

                                                                                                                                             

Hallo allemaal,

 

Smashen is niet mijn sterkste kant, maar aan ‘Smash de bal’ durf ik mij wel te wagen! 

 

Ik ben Niels van der Sluis en ik ben nu alweer een paar jaar lid van onze gezellige vereniging. Inmiddels ben ik ook toegetreden tot de wedstrijdcommissie. Met deze commissie verzorgen wij de organisatie en planning van verschillende toernooien binnen de vereniging. Vanwege de situatie rondom het coronavirus kon de zomercompetitie dit jaar niet zoals andere jaren plaatsvinden. Met een beetje creativiteit hebben wij toch een oplossing kunnen vinden. Wij vinden het hartstikke leuk dat zoveel leden zich toch nog binnen een korte tijd voor deze zomercompetitie hebben ingeschreven! Er zijn ook altijd veel inschrijvingen voor de andere toernooien en competities die wij door het hele jaar heen organiseren, wat het organiseren voor ons als wedstrijdcommissie natuurlijk extra leuk maakt.

 

Ik ben geboren en getogen in Nieuwveen. Ik ben opgegroeid op de Lijsterlaan en nu woon ik sinds een paar jaar in de Kerkstraat met mijn vrouw Roos en onze dochter Remi. 2019 was voor ons een mooi jaar, wij zijn toen namelijk getrouwd en voor het eerst ouders geworden


 

Doordeweeks ben ik werkzaam op Schiphol. In de afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest voor verschillende bedrijven die zich bezighielden met luchtvracht. Nu ben ik alweer 4 jaar in dienst bij mijn huidige werkgever ‘National Air Cargo’ als ‘Operations Specialist’. Ik hou mij dagelijks bezig met het importeren en exporteren van zowel lucht- als zeevrachtzendingen over de hele wereld. Mijn werkzaamheden variëren van het regelen van kleine vrachtzendingen tot het charteren van een complete vlucht. Dat ik voor mijn werk wereldwijd contacten moet onderhouden met klanten en andere kantoren, maakt dat ik veel plezier in mijn werk heb.

 

 

Naast tennissen ben ik ook veel bezig met voetbal. Ik sta zelf niet meer op het veld, maar ik kom wel graag in het stadion van mijn favoriete club Ajax. Ik heb inmiddels al 15 jaar een seizoenkaart en ik ben al op meerdere buitenlandse tripjes geweest om mijn club aan te moedigen. In mijn vrije tijd ben ik verder graag op pad met vrienden en voor een gezellige borrel ben ik ook altijd wel in!

 

Mocht je nog iets willen weten of vragen, spreek mij dan gerust aan bij de tennis of in het dorp.

 

Dan is het nu aan mij om de bal door te smashen. Deze smash ik door naar Babs van Leeuwen.