SMASH DE BAL….

 

Door Brian Zeh

                                                                                                                                             

Smash de bal… Wat grappig, ik had er nog niet eerder van gehoord. Ik heb de bal gekregen van Simone Hoogervorst dus zal mezelf, even aan jullie voorstellen. 

 

Ongeveer een jaar of 5 geleden ben ik via een vriend van mij in aanraking gekomen met Kim van de Sluis, een geboren en getogen Nieuwveense. Na een paar jaar verkering hebben we besloten samen te gaan wonen, het moest de nieuwe wijk “de Verwondering” worden in Nieuwveen. Inmiddels is het gezin uitgebreid met 2 dochters en wonen we al enkele jaren met veel plezier in Nieuwveen.

 

De bronafbeelding bekijken

In het dagelijks leven werk ik als Contractmanager IT bij de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen. In deze rol heb ik een portfolio met een aantal grote IT leveranciers. Ik ben verantwoordelijk voor alle inkoop-gerelateerde activiteiten waaronder contractmanagement en leveranciersmanagement.

 

Naast mijn werk ben ik heel regelmatig op de tennisbaan te vinden. Met heel veel plezier doe ik met 4 vrienden mee aan de vrijdagavond, ik kom uit voor TV de Ronde Vener in Mijdrecht. Ook ga ik in de zomermaanden zoveel mogelijk open toernooitjes af in de omgeving.

 

De bronafbeelding bekijken

 

Bij TV Nieuwveen ben ik voorzitter van de jeugdcommissie, erg leuk om mee te kunnen helpen om de jeugd lekker aan het tennissen te houden.
Naast de jeugdcommissie ben ik ook Vereniging Competitieleider, met de focus op de jeugd competities en voor de allerkleintjes ben ik Tenniskids functionaris. Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen voor de club.

 

 

Naast werk en tennis vind ik

het leuk om met de kinderen

leuke dingen te doen, ben ik

seizoenkaarthouder en fanatiek

supporter van Ajax, zet ik de

Xbox zo nu en dan eens aan

en ga ik graag uiteten en een

 borrel drinken met vrienden.

Leuk om jullie iets meer over

mezelf te vertellen.

Mocht je meer over mij willen weten,

schiet me dan eens aan op de club.

 

Ik smash de bal graag door naar mijn zwager Niels van der Sluis