SMASH DE BAL

 

door Willian van Tol

 

Mooie bal gesmasht Adriana! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

 

De meeste kennen mij als de vrouw van…Marco van Tol. Of de moeder van… Kim, Niels, Meike, Sanne. Allemaal zijn wij lid van de tennisvereniging en proberen wij een balletje te slaan. Nooit gedacht dat ik ook ooit op tennis zou gaan.

 

Geboren en getogen in Voorhout tussen de bloembollen was ik te vinden in het zwembad.

Diploma’s halen, wedstrijdzwemmen en waterpolo. Toen er 25 jaar geleden in Voorhout een hockeyclub werd opgericht, werd ik daar ook lid van. Helaas moest ik er na ruim 10 jaar mee stoppen. De afstand, trainingen, wedstrijden en een gezin gingen niet samen. Toch miste ik het sporten en het wedstrijdgevoel.

Zo’n zes jaar geleden zijn ook wij lid geworden. Begonnen met lessen en op de woensdagochtend met de dames een partijtje spelen. En nu ook regelmatig rackettrekken op de dinsdagavond totdat de uien komen.

 

Naast onze sloepverhuur werk ik ook bij een botanische en reclame fotostudio in Lisse waar ik onder andere beeldredacteur ben. Mocht je bijvoorbeeld bloembollen kopen en je ziet een foto van bloembollen op de verpakking, dan grote kans dat dat beeld door ons gemaakt is.

(ps. Wij zijn altijd op zoek naar mooie tuinen, locaties en modellen)

 

Om ook iets te doen voor de tennisvereniging hebben Marco en ik onze hulp aangeboden voor de jeugdcommissie. De eerste activiteiten staan al in de startblokken. Zo is er op 9 maart ’s middags gratis tennisles voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar. Al veel kinderen hebben zich aangemeld. Ook niet leden.

Gaan we 10 maart het nieuwe seizoen inspringen bij JumpSkillz. En zijn we ook bezig om een nieuwe (onderlinge) competitie op te zetten.

 

Voor nog meer activiteiten zie de jeugdnieuwspagina op de website en houd ook de mailbox in de gaten. Via deze wegen zullen wij jullie op de hoogte houden.

 

Deze keer hoeft de bal niet zover gesmasht te worden. Op de Oude Nieuwveenseweg wonen genoeg leden. Hier komt de bal Danny Hoogervorst.