SMASH DE BAL

 

door Tom Verhaar

 

Bedankt voor je smash Tanja! Alhoewel de smash ook een andere kant op had mogen gaan vergeef ik het je.

 

Wie ben ik? Ik ben Tom Verhaar, 31 jaar oud en geboren en getogen in Nieuwveen. Eerst 26  jaar op het Gruttoveld gewoond, daarna 3 jaar op het Rugstreeppad en sinds de zomer van 2015 verhuist naar een nieuwbouw woning in de Verwondering. Na 6 weken klussen was het klaar en wonen Sarah en ik nu al weer anderhalf jaar met veel plezier in onze woning. Ik ben niet alleen de klusjesman thuis, maar ook al 15 jaar werkzaam bij Stelbedrijf Luijben.

 

 

Als 5 jarig jongentje op voetbal gegaan bij Nicolaas Boys. Ik heb daar een aantal jeugdteams doorlopen, maar op 12 jarige leeftijd de overstap gemaakt naar Argon in Mijdrecht. Na 4 jaar bij de buren gevoetbald te hebben miste ik de gezelligheid en mijn vrienden bij Nicolaas Boys en ben ik in de A weer terug gekeerd. Vervolgens nog tot mijn 30e door gevoetbald in het selectieteam en een vriendenteam.

 

Ondertussen heb ik ook al kennis gemaakt met de tennis via mijn maat Pieter Verkerk die mij zowat het fotohokje in sleurde, zodat ik eindelijk eens mijn inschrijfformulier op de post kon doen.

Inmiddels al weer 3 jaar lid en heb het super naar mijn zin. Ben regelmatig met vrienden op de tennisbaan te vinden en hoop nu nog een aantal overwinningen binnen de slepen in de wintercompetitie.

In de dubbel samen met Jim Leliveld en in de mix van Tanja van Benschop.  

 

In de zomermaanden les ik elke maandag avond met Pieter, Aad en Petit bij Michiel. Loop daarnaast aardig wat toernooien in de regio af en probeer gedurende het jaar alle gezellige toernooitjes af te gaan die de ontspanningscommissie organiseert.

 

Nu wordt het tijd om de bal weer door te spelen. Ik smash de bal naar een tennismaat met wie ik al meerdere prijzen heb behaald zoals het winnen van een fiets  en daarmee het felbegeerd rondje  over het centre court. Een groot tennistalent die helaas niet zo vaak op de baan te vinden is als hij zou willen, maar wel vaak genoeg te vinden is in het clubhuis. Ik heb het natuurlijk over Melvin v/d Hoven.  M.E.L.V.I.N. succes ermee, vriend!