SMASH DE BAL

 

door Sarah de Lange

 

 

Pieter, bedankt voor de smash! Ik had de bal niet verwacht… en laat dat nou juist niet zo handig zijn met tennis.

Wie ben ik…  Ik ben Sarah de Lange, 27 jaar geleden geboren in Nieuwveen en niet meer vertrokken. Na de middelbare school heb ik twee studies gevolgd, omdat ik niet goed wist welke richting ik op wilde en nog lang niet klaar was voor de “grote mensen wereld”. Naast mij studies heb ik heel wat jaren achter (en gelukkig ook aan) de bar gestaan bij café ’t Leeuwtje in Noorden. Inmiddels werk alweer ik twee jaar met veel plezier als adviseur particulieren bij de Rabobank in Hoofddorp.

Sinds één jaar ben ik samen met Tom Verhaar (sinds anderhalf jaar ook lid van TV Nieuwveen) groot grond bezitter geworden. Over ongeveer een maand hopen wij de sleutel te mogen ontvangen van onze woning in het project de Beuk/ de Verwondering.

 

 

Na een mislukte voetbal carrière (zat meer in de lappenmand dan op het veld) en een hoop “saaie” uren versleten te hebben in de sportschool heb ik mij samen met zeven vriendinnen aangemeld bij TV Nieuwveen. Na ruim anderhalf jaar op de wachtlijst te hebben gestaan mochten ook wij onze skills op de tennisbaan laten zien.

Ik ben regelmatig op de tennisbaan te vinden. Het jaar begon dan ook goed met de winst op het suc-6 toernooi met het team: de Bumpelaars.  Maar om mijn forehand en backhand nog wat bij te schaven les ik samen met vier vriendinnen in de zomermaanden elke woensdag één uurtje bij Leo. Daarnaast doe ik mee aan een aantal opentoernooien in de regio zoals: Zevenhoven, Mijdrecht, Noorden, Langeraar,  de Veen en Nieuwkoop. Dit najaar doe ik voor het eerst mee aan de regionale najaarscompetitie en zal daarna weer deelnemen aan de wintercompetitie met Pieter Verkerk in de mix en Madelon van der Veen in de dubbel.

 

 

Graag sla ik de volgende bal naar mijn dubbelmaat Madelon van der Veen. Ik moet nog even niet aan de winter denken, maar hoop samen met Madelon de strijd aan te gaan om de eerste plaats in de wintercompetitie te veroveren. Succes met de bal Madelon!