SMASH DE BAL

 

door Ed Jansen

 

 

Mijn naam is Ed Jansen en ben getrouwd met Tineke, we hebben 2 kinderen, Natasja en Mark en twee kleindochters van 12 en 14 jaar. Als jongste uit een gezin van 9 kinderen ben ik  opgegroeid in het Laakkwartier te  Den Haag. Dat ik uit Den Haag kom is een paar mensen uit de vereniging opgevallen. Ook weten een aantal mensen dat ik bij Ursula (Ipse De Bruggen) als hoofd Socio Woning heb gewerkt, waar ik een directe collega Richard Veenboer was, onze huidige voorzitter. Tussendoor ben ik 11 jaar werkzaam geweest als hoofd in een gezinsvervangend tehuis in Amsterdam.

 

In het verleden ben ik elektricien geweest, verkoper in een verlichting zaak, en heb ik een  broodjes bedrijf gehad, genaamd Edje Kadetje. Daar ging ik feesten van sociëteiten van jongeren af, voor de verkoop van belegde broodjes ham, kaas, ei en tartaar met ui.

Ook ben ik nog vertegenwoordiger geweest in verlichting en verlichte albast zuilen en een aantal jaren gewerkt als vertegenwoordiger van professionele kappers cosmetica van Indola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een arbeidsverleden van 42 jaar geniet ik al 3 jaar

van mij pre pensioen en voel mij een bevoorrecht mens.

 

Mijn hobby’s zijn zingen, gitaar spelen, fietsen en natuurlijk tennissen. Ik treed met groep O.V.T. (onvoltooid verleden tijd) op bij bejaarden tehuizen en feesten. Deze groep bestaat al meer dan 30 jaar. Verder treed ik ook alleen op met een Karaoke show van populaire muziek.

 

Tennis

Bij de zondagochtend groep val ik regelmatig in,

dat doe ik al ongeveer 13 jaar. Van daaruit heeft

Huub van Diemen mij diverse keren gevraagd om

op te treden op zijn Goede Doelen Boot om zijn

verjaardag te vieren. (Zie bijgaande foto).

Ook de donderdagmiddag groep heeft een

speciaal plaatsje in mijn hart.

Ook daar hebben we diverse feestjes gehad en

heb ik het voorrecht gehad om een duet te zingen

met Fred van Assendelft.

 

Sinds kort ben ik weer lid van de barcommissie waar ik in het verleden voorzitter was. In een vereniging waar de onderlinge samenhang fijn is, wil je graag iets terug doen voor een dergelijke vereniging.

Ik ben sociale ingesteld, mijn levens motto is, lach zoveel als je kan en geniet van het leven.

 

Groet Ed

 

Ik smash de Bal naar Fred van Assendelft

 

2008 aug 28 tennisgroep donderdag 209