Beschrijving: ANd9GcT5NqncILTXaTJ2pnaZ4ldK_8x0jB4m-bHrgV01cEn83n_JrUE33hVfXKvxmwSMASH DE BAL

 

door Piet Janmaat

 

 

Ans bedankt voor de bal, ik moest wel

een paar weken zoeken tussen al die

sneeuwballen, maar ik heb ‘m toch

gevonden!

 

 

Mijn naam is Piet Janmaat.

In het dagelijks leven werk ik bij

Multi Color Flowers in Aalsmeer.

Dat is een bedrijf dat handelt in geverfde bloemen. Dat wil zeggen: wij kleuren de bloemen in elke kleur die de consument wil hebben.

 

Ik ga aan mijn vijfde seizoen bij TV Nieuwveen beginnen. Achteraf veel te laat, maar ja, twee sporten tegelijk “fanatiek” beoefenen valt niet mee. Mijn andere favoriete sport is voetbal. Ik heb jaren bij de plaatselijke trots SV Nicolaas Boys gevoetbald en tussendoor ook nog een paar jaar bij Rijnsburgse Boys.

 

In die periode ben ik Marieke tegen het lijf gelopen en van het een kwam het ander. We hebben samen drie sportieve kinderen. Jill 15 jaar: zij zit ook op de tennis. Noa 12 jaar: gaat steeds fanatieker tennissen. Finn 8 jaar: zit bij de jeugdopleiding van Ajax en heeft het daar erg naar zijn zin. Hij moet drie keer in de week trainen en op zaterdag een wedstrijd spelen. In de huiskamer worden de schijnbewegingen nog eens extra geoefend, waarbij er nog wel eens wat sneuvelt! Al met al best iets waar veel tijd in gaat zitten, maar als je zo een kans krijgt moet je die met beide handen aanpakken denken wij.

 

Ik vind het leuk dat er steeds meer mannen op de tennis gaan waar ik vroeger mee heb gevoetbald.

Ook de opentoernooien in de regio zijn altijd leuk.

Beschrijving: 66727-kleuren-en-je-humeurSamen met neef Ronald in de dubbel 8. Vaak kom ik tegenstanders tegen waar ik vroeger tegen heb gevoetbald.

Dit seizoen ben ik gepromoveerd naar de Dubbel 7. Dat zal best lastig worden, dus proberen om meer te oefenen om zo af en toe een ronde verder te komen bij de open toernooien.

 

Vroeger zou ik de bal naar hem hebben gepasst met mijn voeten, maar nu krijg je een smash om je oren

Martijn Verhaar!