SMASH DE BAL DOOR…..

 

Menno Moerdijk

Bedankt Huipie!

Ik moest wel even zoeken welke bal nou van jou was. M’n hele balkon ligt vol hier met afgezwaaide smashes. Maar dat kan ook bijna niet anders met al die nieuwkomers bij de club de laatste jaren. Ook ik ben een nieuwkomer bij de plaatselijke TV, de meest nieuwe zelfs heb ik me laten vertellen omdat ik pas 2 maanden geleden door een late afmelding lid kon worden.

Voor degenen die me niet kennen, ik ben Menno Moerdijk. Ik woon heel mijn inmiddels 29-jarige leven al in Nieuwveen. Sinds een jaar zelfs tegenover de tennisbaan aan het Ursulapad met prachtig uitzicht op de capriolen op het centercourt. Hierdoor was ik vanuit mijn huiskamer al eens getuige van een dubbelspel op baan 1 waarbij de aangever van deze ‘Smash de tennisbal’ Mark Huppler met een snoeiharde smash dacht een game te beslissen maar in plaats daarvan het hoofd van zijn teamgenoot Frank Nooteboom een bult ter grootte van een tennisbal bezorgde.. Topentertainment! Blijven oefenen Huipie!

Beschrijving: http://www.versthuisbezorgd.nl/images/Groenten/tomaat2.jpgBeschrijving: http://www.versthuisbezorgd.nl/images/Groenten/tomaat2.jpgBeschrijving: http://www.versthuisbezorgd.nl/images/Groenten/tomaat2.jpgBeschrijving: http://www.versthuisbezorgd.nl/images/Groenten/tomaat2.jpgBeschrijving: http://www.versthuisbezorgd.nl/images/Groenten/tomaat2.jpgBeschrijving: http://www.versthuisbezorgd.nl/images/Groenten/tomaat2.jpg

Beschrijving: menno airtimeIn het dagelijks leven werk ik bij Levarht in Aalsmeer. Dat is een import-export bedrijf dat groenten en fruit levert aan groothandels en supermarkten over de hele wereld. Ik ben hier als inkoper verantwoordelijk voor alle tomatensoorten en doe daarnaast nog een beetje verkoop Engeland.

Hoewel ik blij ben dat ik mezelf

nu lid mag noemen zal ik nog

niet heel veel op de baan te vinden

zijn omdat ik ook nog wel druk

ben met andere dingen. Zo voetbal

ik momenteel in het vlaggenschip

van onze andere dorpstrots

Nicolaas Boys en het nieuwe

seizoen staat weer voor de deur.

Daarnaast vind ik het leuk om

’s zomers te wake boarden en

probeer ik ’s winters minimaal

2 keer op wintersport te gaan voor

mijn grootste passie: snowboarden. Dit doe ik van november tot april ook wekelijks indoor bij Snowplanet. Maar het kan nooit lang duren voor ik op de baan te bewonderen ben en zo niet dan toch op z’n minst aan de bar..

 

Ik smash de tennisbal vanuit mijn skybox richting de Amstel naar een ander nieuw lid zodat hij zich ook kan voorstellen: Niels Lek