SMASH DE TENNISBAL DOOR….

 

Lou, ik heb nog geprobeerd die bal terug te slaan maar ik moet toegeven je staat nog steeds je mannetje op het veld. Ik was aan vakantie toe dus ik heb hem maar laten gaan.

 

Nu, net terug van een welverdiende vakantie heb ik de bal… of beter gezegd de pen opgepakt om wat te vertellen over mezelf. Ik, Gerard Redegeld ben 56 jaar oud en werk voor een Amerikaans bedrijf genaamd GREIF. GREIF is groot geworden door in 1998 Van Leer over te nemen. Het is nu inmiddels het grootste Industriële Verpakkingsconcern in de wereld. Het hoofdproduct dat we maken zijn stalen en plastic vaten. De klantenkring bestaat uit bedrijven als Shell, Bayer, Basf, Akzo etc. 

Ik ben gestationeerd in België waar ik me bezig  hou met het managen van  nationale en internationale  IT projecten. Het klinkt heel indrukwekkend maar als je dat al een jaar of 10 doet dan is dat niet zo bijzonder meer. Ondanks dat is het nog steeds een uitdagende baan. Gelukkig kan ik vanuit thuis werken of vanuit een van onze Nederlandse vestigingen. Dit bespaart me een hoop gereis.

 

http://gerdayd.web-log.nl/gerdayd/2009/07/back-in-town.html

7 Juli jl. werkte ik 40 jaar bij GREIF dus eigenlijk zou ik het ook een beetje rustiger aan moeten gaan doen. Voorlopig willen ze nog niet van me af dus nog even volhouden. Ik zie uit naar het moment dat ik ook op donderdag en vrijdag een balletje kan slaan met die oudjes……….

 

 

 

Samen met Nel hebben we een heerlijke woning en tuin aan de Vinkeveense Plassen. In 2005 hebben we (zelf) compleet nieuw gebouwd en genieten daar nog dagelijks van. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we ook op het water kunnen genieten als we rondtoeren met de boot. 

Een specifieke hobby heb ik niet hoewel ik mij geen minuut

verveel. We hebben een behoorlijke grote tuin zo’n 1600 m2

groot dus dat vraagt heel wat tijd. Met de groene vingers van

Nel en mijn technische beroepsopleiding kunnen we letterlijk

alles zelf.  Daarnaast schaatsen we in de winter of zoek ik op

Internet naar muziek die wij leuk vinden.  

 

Nel en ik zijn zo’n 20 jaar geleden lid geworden van TVN nadat

we op uitnodiging van André Bakker een oergezellig Paastoernooi

hadden bijgewoond. In Vinkeveen was er toen een wachtlijst en ik

liep ook niet ver genoeg met mijn neus omhoog. Naar ik af en toe

hoor valt het tegenwoordig wel mee.

Na wat lessen konden we de bal net over het net krijgen en daar is het zo’n beetje bij gebleven. Als het even kan wonen we wekelijks het racket trekken bij, wellicht steken we daar ook nog iets van op en anders de gezelligheid op zo’n avond is voor ons belangrijker dan het tennissen zelf.

De meeste kennen mij wel van de Barcommissie en de Redactie waar ik ook alweer rond de 10 jaar inzit. Zoals Lou al vertelde speel ik al jaren mee in het heren Recreatie team van Lou. Dit is een hele leuke competitie en die kan ik iedereen aanbevelen.

Om het niet te langdradig te maken heb ik inmiddels mijn racket gepakt en die bal van Lou (het is wel een zachte, het wordt tijd dat je eens nieuwe koopt). Ik ga het proberen….., ik gooi op en daar gaat ie. O ja, ik moet nog even zeggen naar wie, ik heb voor deze smash een jong talent uitgekozen waar ik geweldig

mee heb samengewerkt in de redactie commissie, Michel Koek.

Michel geef ‘m een mep.

 

     Gerard Redegeld