CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2022

 

Zo, de clubkampioenschappen zitten er weer op. Dit jaar hadden we gelukkig weer een thema, het thema was: ItaliŽ. We hebben alle deelnemers een welkomst-cadeautje gegeven in de vorm van een flesje Aquarius met een bonnetje eraan, om op de finale dag een ijsje te halen bij de Italiaanse ijskar, Gino Gelati!!! Hij had zich gevestigd aan de zijkant van de kantine en het ijs was heerlijk, iedereen heeft ervan kunnen smullen. 

 

De afgelopen twee weken zijn er 136 wedstrijden gespeeld. Vooraf was er door de wedstrijdcommissie een A en B indeling gemaakt. Na het verliezen van de eerste wedstrijd was er bij alle schemaís een verliezersronde en de DE speelde in een poultje. Voor de DD hadden we van de verliezersronde een poultje gemaakt, zodat er nog een leuk aantal wedstrijden gespeeld konden worden. 

 

We hebben het enorm getroffen met het weer, met name de finaledag. Heel veel zon! Het was een uitzonderlijk jaar, geen enkele wedstrijd is er in de regen gespeeld of zelfs maar enkele dreiging daartoe........dus dat is het praatje over het weer, voor dit jaar! Het praatje over het weer hoort er altijd bij, natuurlijk! 

 

In de weekenden zijn we gelijk van start gegaan met het spelen van de wedstrijden. Er is door de commissie veel gepland, geschoven en hopelijk naar ieders wensen zoveel mogelijk geluisterd. Tijdens het finale weekend werden er twee volle dagen gespeeld. Hierdoor hadden we twee gezellige finaledagen! Op zaterdag 3 september waren de halve finales te zien. Om 09:00 uur begon de eerste wedstrijd en om 21:00 uur stond de laatste wedstrijd op de baan. Allemaal op jacht naar een felbegeerde finaleplek op zondag.  

 

Op zaterdag 3 september was er een gezellige BBQ georganiseerd. Met 50 deelnemers die zich hadden opgegeven is er heerlijk gebarbecued. Leo Kas, Jurrit van de Zwaan en Jan van Gasteren hebben het vlees gebraden, bedankt allemaal.

 

Op zondag 4 september stonden de eerste partijen om 8:30 uur op de baan. In de loop van de dag liep het terras behoorlijk  vol met toeschouwers. De hele dag waren er finales te zien en er werd afgesloten met een mooie afsluitende pot in de HDA. 

 

De gehele clubkampioenschappen is het goed gelopen met de bardiensten, lekkere broodjes, hapjes en een gezellige glimlach. Iedereen heeft zijn ingezet getoond.......... BEDANKT!!  

 

De prijzen kregen de deelnemers direct na de wedstrijd. Elke winnaar ging met een mooie bos bloemen naar huis! De bosjes bloemen konden dit jaar natuurlijk niet achter blijven. Ronald Janmaat heeft deze mooie bossen bloemen verzorgd. Daarvoor onze dank!!  

Daarnaast kregen de winnaars dit jaar een pakketje met een handdoekje, ballen en een heerlijk flesje Italiaanse wijn voor de winnaars en een limoncello flesje voor de 2e prijs. 

 

Tevens heeft de wedstrijdcommissie Niels van der Sluis in het zonnetje gezet, hij is gestopt met zijn werkzaamheden voor de commissie. We hebben ook al een waardige opvolger gevonden; Mike Verhaar komt de commissie versterken!

 

 

Wij kijken terug op een zeer geslaagd en gezellig toernooi.  De winnaars komen het hele jaar op de wall of fame boven de open haard te hangen.

 

Het jaarlijkse invitatietoernooi zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 22 oktober. Dus ken je mensen die graag kennis willen maken met onze vereniging en/of tennis, neem ze mee en schrijf je in! 

Graag mailen naar wedstrijdcommissie@tvnieuwveen.nl. Vermeld daarbij beide namen en de tenniservaring.  


Eind oktober gaat ook de wintercompetitie weer van start. Binnenkort zal de inschrijving open worden gezet. Meer informatie is te vinden op www.tvnieuween.nl

 

WINNAARS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2022 

 

Gemengd dubbel A1:  

1. Robert Verdel en Lydia Mulder 

2. Remon Yaqob en Petra Vermeulen 

Gemengd dubbel A2:   

1.  Sem van der Hoorn en Nicky Hoogervorst

2.  Mike Verhaar en Bianca de Lange

Gemengd dubbel B1: 

1. Menno de Jong en Astrid de Jong-Knol

2.  Eric Meeuwisse en Mary Lek

Gemengd dubbel B2: 

1.  John Lek en Ingrid Meeuwisse

2.  Martien en Ans van Smoorenburg

Dames dubbel A: 

1.  Lydia Mulder en Ella van Veen

2.  Sanne Janmaat en Maria Maclean

Dames dubbel verliezersronde A: 

1. Jane Straathof en Janneke Veldhuizen 

2. Tanja van Benschop en Sandra Kouwenhoven 

Dames dubbel B: 

1. Bianca van Leeuwen en Jolanda van der Meer 

2. Jacqueline van Dam en Tess van Nieuwburg 

Dames dubbel verliezersronde B 

1.  Bianca de Lange en Roos Leliveld

2.  Senna de Groot en Semmie Werkman

Heren dubbel A1: 

1.  Mikel Vianen en Mike Verhaar

2.  Ramon van der Ploeg en Joost van der Hoorn

Heren dubbel A2: 

1. Kees Lek en Marcel van der Ploeg 

2. Patrick Pieterse en Martin Vermeulen 

Heren dubbel B1: 

1.  Andre Jansen en Niels de Jong

2.  Ramon van Tol en Robert van Tol

Heren dubbel B2: 

1.  Ron van Eijk en Jan Uyttewaal

2.  John Lek en Eric Meeuwisse

Heren enkel A1: 

1.  Mikel Vianen

2.  Stefan van Smoorenburg

Heren enkel A2: 

1. Joost van der Hoorn 

2. Sem van der Hoorn 

Heren enkel B1: 

1.  Jeroen Verhaar

2.  Danny Hoogervorst

Heren enkel B2: 

1. Ramon van Tol 

2. Andre Jansen 

Dames enkel: 

1. Jane Straathof 

2. Nicky Hoogervorst 

 

VAN HARTE GEFELICITEERD !!!