CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2020

 

De clubkampioenschappen zitten er weer op. Dit jaar hadden we geen thema, in verband met het coronavirus wilden we er geen extra feest van maken. Wel hebben we alle deelnemers een welkomst-cadeautje gegeven in de vorm van een flesje Aquarius met een lekkere reep. Het mondkapje eraan was een aandachtspuntje, zodat er op de tennis ook over nagedacht wordt. Of dit daadwerkelijk gebeurd is mag iedereen voor zichzelf bepalen.....

 

De afgelopen twee weken zijn er 154 wedstrijden gespeeld. Vooraf was er door de wedstrijdcommissie een A en B indeling gemaakt. Na het verliezen van de eerste wedstrijd was er bij alle schema’s een verliezersronde.

De DE speelde in een poultje.

 

We hebben het enorm getroffen met het weer, met name de finaledag. In de afgelopen weken een paar buien, maar dat weerhield de deelnemers er niet van om gelijk weer door te gaan. Alhoewel er voor sommigen wellicht meer regen viel dan ze hadden gehoopt.

 

In de weekenden zijn we gelijk van start gegaan met het spelen van de wedstrijden. Er is door de commissie veel gepland, geschoven en hopelijk naar ieders wensen zoveel mogelijk geluisterd. Tijdens het finale weekend werden er twee volle dagen gespeeld. Dit zorgde voor twee gezellige finaledagen! Op zaterdag 5 september waren de halve finales te zien. Om 08:30 uur begon de eerste wedstrijd en om 20:30 uur stond de laatste wedstrijd op de baan. Allemaal op jacht naar een felbegeerde finaleplek op zondag.

 

Op zondag 6 september is de vlag halfstok gehangen op het tennispark. Dit in verband met het overlijden van Harry Kooijman. Dit is door vriend Jan van Gasteren en in samenspraak met het bestuur zo gedaan, dit als mooi eerbetoon aan Harry.

Daarna stonden de eerste partijen om 9:00 uur op de baan. In de loop van de dag liep het terras behoorlijk  vol met toeschouwers. De hele dag waren er finales te zien en om 17:30 uur gingen de slotpartijen de baan op, met een mooie afsluitende pot in de HDA.

 

De gehele clubkampioenschappen is het goed gelopen met de bardiensten, ondanks de kleine veranderingen rondom de Coronamaatregelen, heeft iedereen zijn ingezet getoond.......... BEDANKT!!

 

 

De laatste wedstrijden werden nog verrast door een fikse regenbui en kwamen rond 18:30 de baan af. De prijzen waren al verdeeld, elke winnaar ging met een mooie bos bloemen naar huis! De bosjes bloemen konden dit jaar natuurlijk niet achter blijven. Ronald Janmaat heeft deze mooie bossen bloemen verzorgd. Daarvoor onze dank!!

Daarnaast kregen de winnaars dit jaar weer een bon van Zus&Zo in Nieuwveen. Zij kunnen een heerlijke burger gaan eten naar keuze! Wij willen Zus&Zo bedanken voor deze mogelijkheid en de winnaars een heerlijk etentje toewensen!

 

Wij kijken terug op een zeer geslaagd toernooi! Helaas was dit ook het laatste toernooi van Milan Roodenburg als lid van de wedstrijdcommissie. Milan gaat al haar ervaring gebruiken om de commissie van TV van Nispen te versterken. Wij willen haar bedanken voor haar inzet van de afgelopen jaren!

 

WINNAARS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2020

 

Gemengd dubbel A1:

1. Raphaela Ferreira Rabico en Luke van Veen

2. Lydia Mulder en Ramon van der Ploeg

Gemengd dubbel A2: 

1. Karin en Marcel van der Ploeg

2. Sanne en Ronald Janmaat

Gemengd dubbel B1:

1. Mike Verhaar en Bianca de Lange

2. Ruud en Selina Koek

Gemengd dubbel B2:

1. Ingrid en Eric Meeuwisse

2. Willem en Amber van Eijk

 

Dames dubbel A1:

1. Kelly van der Ploeg en Kim Verkerk- van der Ploeg

2. Lydia Mulder en Kim Hoppenbrouwer

Dames dubbel A2:

1. Selina Koek en Sanne van der Pijl

2. Tanja van Benschop en Lotte Osterkamp

Dames dubbel B1:

1. Bianca van Leeuwen en Jolanda van der Meer

2. Anita de Jong en Sharon Wijsman

Dames dubbel B2:

1. Senna de Groot en Semmie Werkman

2. Amber van Eijk en Kim Verlaan

 

Heren dubbel A1:

1. Ramon van der Ploeg en Mikel Vianen

2. Maurice Koek en Kevin Vermeulen

Heren dubbel A2:

1. John Sassen en Mike Verhaar

2. Kees Lek en Marcel van der Ploeg

Heren dubbel B1:

1. Luciano Santos en Wim Verlaan

2. Adri de Groot en Jan de Vries

Heren dubbel B2:

1. Christiaan Alderden en Jim van Nieuwburg

2. John Lek en Eric Meeuwise

 

Heren enkel A1:

1. Kevin Straathof

2. Mikel Vianen

Heren enkel A2:

1. Maurice Koek

2. John Sassen

Heren enkel B1:

1. Patrick Pieterse

2. Jan de Vries

Heren enkel B2:

1. Tjeerd Hoekstra

2. Danny Hoogervorst

 

Dames enkel A1:

Jane Straathof

Dames enkel A2:

Roxan van der Weijden

 

VAN HARTE GEFELICITEERD !!!