ZOMERCOMPETITIE 2020

 

 

Na het verlossende woord van het bestuur is de wedstrijdcommissie van start gegaan met het organiseren van de zomercompetitie.

 

In verband met alle corona maatregelen zag de zomercompetitie er dit jaar iets anders uit. Aangezien we met een nieuw reserveringssysteem werken om de banen te reserveren, hebben we ervoor gekozen om wedstrijden van één uur te plannen. Omdat het technisch onmogelijk was om de banen in te plannen, is er alleen een poule indeling gemaakt. De spelers dienden vervolgens zelf de baan te reserveren op een datum en tijdstip naar keuze. Tevens is ervoor gekozen om alle sets met 2-2 te starten. Dankzij deze aanpassing zijn er toch veel 3 setters gespeeld!

We hebben gemerkt dat het zelf plannen in sommige poules goed werkte, aangezien er bijvoorbeeld ook overdag werd gespeeld. Helaas zijn er in sommige poules weinig wedstrijden gespeeld.

 

Er waren in totaal 72 deelnemers, de heren waren verdeeld over 7 poules en de dames over 5 poules. Tevens hebben we dit jaar de 60+ poules geïntroduceerd.

 

Op 9 september hebben wij een herinnering naar alle spelers gestuurd, omdat op dat moment nog maar 34% van de wedstrijden waren gespeeld. Na deze herinnering zijn er gelukkig nog veel wedstrijden gespeeld, uiteindelijk zijn 62% van alle wedstrijden gespeeld.

 

Helaas zijn er ook een aantal wedstrijden die door blessures niet gespeeld zijn, we hopen dat deze blessures niet al te ernstig zijn! Wij feliciteren de volgende winnaars:

 

HE A – Marcel van der Ploeg

HE B – Mike Verhaar

HE C – Luciano Santos

HE D – Menno de Jong

HE 60+ A – Dick Verhaar

HE 60+ B – Nico Vissers

HE 60+ C – Willem van Eijk

 

DE A – Petra Vermeulen

DE B – Sharon Wijsman

DE C - Annemiek van Haastregt

DE D – Semmie Werkman

 

DE 60+ Rianne Kempen