íT VOS OPEN 2020

 

 

Normaal gesproken zouden jullie rond deze tijd een uitnodiging ontvangen voor het gezellige Open Toernooi van TV Nieuwveen, ít Vos Open.

Helaas leven wij momenteel in een vreemde tijd dat beheerst wordt door het Corona virus, Covid 19.
Veel activiteiten zoals festivals, sportwedstrijden en sportevenementen zijn afgezegd om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.


Voor de sportactiviteiten, waaronder tennis, mag vanaf maandag 11 mei onder strikte voorwaarden, gesteld in het door het NOC*NSF opgestelde protocol, weer mondjesmaat gespeeld worden. De banen zijn beperkt weer open. Het clubhuis en de terrassen blijven echter nog gesloten. Alle door de KNLTB goedgekeurde open toernooien zijn tot 2 augustus a.s. geannuleerd.


Ons bekende en gezellige VOS 0pen toernooi dat gehouden zou worden in week 28 kan daarom helaas dit jaar niet doorgaan. Wij hebben dit jaar ons 30+ toernooi, op verzoek van veel tennissers, verlaagd naar een 25+ toernooi.
Dat het toernooi niet door kan gaan vinden wij zeer jammer, te meer omdat het zowel voor het toernooi van 30/25+ (25 jarig jubileum) als voor het toernooi 50 + (5 jarig jubileum) een lustrum jaar is, waarbij veel extra activiteiten en feestelijkheden georganiseerd zouden worden.
Maar jullie kennen het gezegde: Wat in het vat zit verzuurt niet!!! Dus vieren we dit lustrum nu gewoon volgend jaar!!!


Wij hopen jullie dan weer te mogen verwelkomen op ons toernooi , zoals wij het nu kunnen inschatten ook weer in week 28. Dus zet het alvast in je agenda!!


Wij wensen jou en je familieleden een hele fijne zomer, doe voorzichtig en blijf vooral gezond!!!

Tot volgend jaar.


Open Toernooi Commissie 25+: Richard Klijn, Anneke van Vliet, Simone Hoogervorst, Marieke Janmaat, Rosita van Rossenberg en Jeroen Verhaar


Open Toernooi Commissie 50+: Piet Zaal, Leo Kas en Adriana van der Zwaan