INPLANNEN BARDIENST

 

De planning van de bardiensten wordt bij T.V. Nieuwveen via het KNLTB Club systeem geregeld.

Je ontvangt van de barcommissie een uitnodiging om jouw bardienst of bardiensten voor het lopende seizoen in te plannen.

Je kunt jouw bardienst(en) heel makkelijk inplannen met behulp van de knltb club app op jouw mobiele telefoon of tablet.

Ook kan je een webbrowser op je computer of mobiele apparaat op de website inloggen en je bardienst inplannen.

 

Inplannen via de mobiele app (hiervoor moet je wel de app geïnstalleerd hebben op je telefoon of tablet):

·        Open de KNLTB club app op je telefoon of tablet

·        Klik onderin het scherm op “Club”

·        Klik boven in het “Diensten”

·        Selecteer een dag om te zien wie er bardienst heeft

·        Plan op de gewenste dag en tijd jouw bardienst in

Inplannen via de website:

·        Ga via de webbrowser naar de volgende website https://mijn.knltb.club

·        Als het de eerste keer is dat je inlogt dien je de juiste club te selecteren, zoek op “nieuwveen” en selecteer T.V. Nieuwveen

·        Log in met jouw KNLTB bondsnummer en bijbehorende wachtwoord (dit is hetzelfde wachtwoord dat gebruikt wordt voor de KNLTB Club app)

·        Op de pagina worden standaard alleen de diensten weergegeven die nog niet zijn ingepland en waarvoor jij dus kan plannen.

·        Klik op de blauwe knop “details” voor een dienst die je wilt inplannen en klik op de knop “inplannen”.

·        Door het schuifje “Alle diensten tonen” aan te zetten zie je ook de diensten die reeds zijn ingepland en door wie (klik hiervoor op de blauwe knop details).

Zodra je bardienst hebt ingepland, krijg je een bevestigingsmail met daarop de gekozen datum en tijd. Dit kan wel enige vertraging met zich meebrengen. Krijg je de bevestiging niet, dan is de bardienst nog niet ingepland.

 

Wanneer je een dienst hebt ingepland en wil je dit wijzigen of ruilen met iemand stuur dan een mail naar barcommissie@tvnieuwveen.nl. Het is niet de bedoeling dat je naar dit mailadres doorstuurt wanneer je een bardienst kan draaien, dit kun je doen aan de hand van de bovenstaande stappen.

 

De bronafbeelding bekijken