SUC6 TOERNOOI

 

Op zaterdagavond 6 april stond het jaarlijkse suc6 toernooi weer op de planning; een boeiende avond

 

6 teams bestaande uit 6 personen streden om de felbegeerde titel. Het tennispark was voor de gelegenheid omgetoverd tot een aflevering uit CSI en de kleedkamers waren omgebouwd tot escape-rooms.

Om tot winnaar te worden bekroond, moesten de teams zo snel mogelijk uit de escaperoom weten te ontsnappen. Tevens werden er punten uitgedeeld als het team uit de ene kleedkamer sneller wist te ontsnappen dan het team uit de andere kleedkamer. De deelnemende teams waren voor de gelegenheid inbrekers, die waren betrapt door een bewaker en op provisorische wijze waren vastgebonden in de kleedkamer. Binnen 60 minuten zou er een bom afgaan, dus het was van belang om binnen die tijd uit de boeien te ontsnappen en de kluiscode te kraken.

Om de kluiscode te kraken moesten de teams lastige puzzels oplossen (de wedstrijdcommissie was zwaar onder de indruk van de hoofdreken-kwaliteiten van team Donderdag), met een blacklight aanwijzingen zoeken en menig prullenbak is omgekeerd, op zoek naar die ene belangrijke tip.

Natuurlijk werd er tegelijkertijd ook door de teams op de tennisbaan gestreden. Ieder team heeft hard zijn best gedaan om ng meer punten bij elkaar te sprokkelen. Er kan echter maar n team de winnaar zijn en mede dankzij de extra punten voor sportiviteit en de goede samenwerking tijdens de escaperoom, heeft team Donderdag de titel binnen weten te halen!

De nieuwe leden waren ook vertegenwoordigd, zij hebben er met Team Zes voor gezorgd dat we last-minute toch een zesde team konden inschrijven en dit team is er vandoor gegaan met de poedelprijs!

bianca2

Tijdens deze gezellige avond zijn er tevens enkele poulewinnaars van de wintercompetitie gehuldigd en hebben hun mooie prijzen mee naar huis kunnen nemen.

 

bianca

We willen hierbij de mannen achter de bar bedanken voor hun hulp, Ramon voor de rookmachines in de kleedkamers en natuurlijke alle deelnemers. Het was een erg gezellige en geslaagde avond! Zie de fotos voor een sfeerimpressie.

Hopelijk tot volgend jaar!

Groet,

De Wedstrijdcommissie

 

(Denk aan je inschrijving voor de zomercompetitie, de inschrijving sluit op 5 mei)