SUC-6 TOERNOOI 2023

 

Op zaterdagavond 22 april is het suc-6 toernooi gespeeld.

 

Er waren 4 teams van 6 deelnemers: Balletje met, Doe maar wat, Nog eentje dan en Op de valreep. Dit jaar werden er verschillende oudhollandse spelletjes gespeeld.

Iedere captain kreeg een spelkaart met de spelonderdelen; mega 4 op een rij, zoen vangspel, sjoelen. Ook was er een uitdagende knipopdracht en hingen er rebussen in de kantine. Er werd fanatiek gestreden om de felbegeerde punten. De laatste ronde speelden we met twee teams het bekende “verjaardagspel”. Zo snel mogelijk een kennisvraag beantwoorden en het pakje doorgeven. En hopelijk springt de tulp er bij het andere team uit.

Naast de spelletjes werd er uiteraard ook getennist. Ieder team moest o.l.v. de captain drie tenniswedstrijden  spelen. Voor iedere gewonnen wedstrijd konden de teams punten verdienen. 

 

De bar was goed bezet en ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd door Lotte en Govert Jan! Heel erg bedankt!

 

Om 19.15 uur waren de poulewinnaars van de wintercompetitie uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Leuk dat er winnaars waren om hun prijs op te halen. De overige prijzen staan nog in de kantine en kunnen worden afgehaald (tot half mei).

 

Het suc-6 team 2023 die er aan het einde van de avond met de meeste punten en het prijzenpakket vandoor ging is het team Op de valreep!

 

 

 

Van harte gefeliciteerd!! Het was een zeer geslaagde en gezellige avond!

                                      

De wedstrijdcommissie organiseert vanaf eind mei de zomercompetitie. Tijdens de zomercompetitie spelen we enkel wedstrijden. Bij voldoende animo is er ook een 60+ rubriek. De inschrijving is geopend (zie link op de homepage). De inschrijving sluit op zaterdag 13 mei.