VAN DE VOORZITTER 2023  (3)

 

Donderdag 6 april hebben we weer een bestuursvergadering gehad.

 

We hebben teruggeblikt op de bijeenkomst voor de ouders van de jeugdleden op 31 maart. Helaas waren er maar 6 ouders aanwezig, een magere opkomst! We hebben met elkaar gebrainstormd over de taken van de jeugdcommissie en hoe we er voor kunnen zorgen dat er voldoende ouders helpen bij het organiseren van de activiteiten voor de jeugd.

Het eerste resultaat is dat we op zaterdag 15 april een Kick Off van het tennisseizoen organiseren voor alle jeugdleden en hun ouders. Hierbij wordt de jeugdcommissie geholpen door een aantal ouders die aan de brainstorm hebben meegedaan.

Nogmaals hartelijk dank aan de ouders die meegedacht en/of meegeholpen hebben!

 

Al eerder heb ik iets geschreven over de WBTR waarin onder andere de aansprakelijkheid van bestuursleden geregeld wordt.

 

 

Vanwege deze nieuw ingevoerde wet moeten de statuten van onze vereniging worden aangepast. Het concept ervan hebben we in de bestuursvergadering besproken en wordt nu voorgelegd aan de KNLTB.

Tijdens een extra ALV op vrijdag 30 juni worden de statuten voorgelegd aan alle leden. Daarbij is een grote opkomst belangrijk, dus noteer het vast in je agenda!

 

Twee bestuursleden zijn zich samen met een werkgroep aan het verdiepen in de vernieuwing van de banen. Er is gesproken met verschillende bedrijven over de mogelijkheden en er worden andere verenigingen bezocht om banen te bekijken.

Als we een concreter overzicht hebben van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zal het uiteraard ook aan de leden worden voorgelegd.

We hopen dat ook tijdens de extra ALV op 30 juni te kunnen doen, dus nog belangrijker om dan te komen!

 

 

De bardiensten zijn weer ingepland t/m eind oktober. Nog even een aantal aandachtspunten:

 

De onderlinge wintercompetitie zit er weer op. De prijsuitreiking wordt gedaan op zaterdag 22 april, tijdens het Suc6 toernooi. Zorg dus dat je erbij bent als je de poule gewonnen hebt!

Dank aan de wedstrijdcommissie voor het organiseren!

 

DLTC - 1,009 Photos - Sports Club - Folgeren 10a, 9207 AB Drachten

 

Inmiddels is de KNLTB voorjaarscompetitie van start gegaan voor de jeugd en de senioren. Tevens is er nog een regiocompetitie op vrijdagmorgen.

Ook de lessen zijn weer gestart.

Het is dus weer redelijk druk op de banen! Zorg dat je zorgvuldig omgaat met het reserveren van de banen zodat we allemaal aan bod kunnen komen.

 

Ik wens iedereen veel tennisplezier de komende tijd!!!

 

Vriendelijke groet, Ans Blanken, voorzitter