AANGEPASTE HORECA-REGELS

PER 10 AUGUSTUS 2020 BIJ TV NIEUWVEEN

 

Gezondheidscheck-vragen: klik hier

 

Wat we inmiddels kennen in de reguliere horeca, geld ook voor de kantine en het terras van onze tennisvereniging. Dit betekent:

 

1.    Iedereen die de corona-gezondheidsvragen met ‘nee’ beantwoord, is van harte welkom op ons park. Deze vragen hangen op het hek bij de ingang en in de kantine en bij het terras.

2.    Verplicht reserveren. Wil je komen tennissen dan uitsluitend wanneer je vooraf online via de app een baan hebt gereserveerd of bij een geplande wedstrijd. Dit geldt dan tevens als reservering van een zit plek in het clubhuis of op het terras.

3.    Toeschouwers die geen lid zijn: melden zich bij de bardienst en laten hun gegevens achter op een daartoe bestemd formulier. Dit wordt uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek en na 14 dagen vernietigd.

 

Voor iedereen aanwezig in clubhuis of terras neem een vaste zitplaats in het clubhuis of op het terras (uiteraard op 1,5 m). Let ook op de routing! Ingang via de deur naar de hal en uitgang via de schuifdeur van de kantine.

 

Tot slot, degene die bardienst heeft sluit de kantine s ’avonds om 23 uur af. Tijdens de clubkampioenschappen, van vrijdag 21 augustus t/m zondag 6 september, is dit een uur later, dus om 24 uur.