LAATSTE ‘CORONA’-NIEUWS

 

Per 1 juli gaat ook bij ons het clubhuis weer open. Hier hebben we met z’n allen naar uitgekeken! De leden van de barcommissie hebben ervoor gezorgd dat de kantine en ook het terras ‘coronaproof’ zijn ingericht en iedereen veilig van het clubhuis gebruik kan maken.

 

 

Let de komende tijd graag op het volgende:

 

-          Wat natuurlijk blijft, kom niet naar de tennis bij klachten. En neem alle inmiddels bekende hygiëne maatregelen in acht.

-          Als iedereen zijn gezond verstand gebruikt, blijf je zelf gezond en breng je een ander ook niet in gevaar

-          Hou binnen en op het terras 1,5 m afstand van elkaar

-          De aangegeven routes en andere richtlijnen blijven van kracht. Dit hangt overal op ons park.

-          De regel blijft nog dat je mag tennissen na het reserveren van een baan. Blijf daarom zoveel mogelijk de banen vooraf via de KNLTB app reserveren.

-          Voor de jeugd t/m 18 jaar is het niet langer nodig dat er een toezichthouder aanwezig moet zijn. Zij kunnen vanaf 1 juli weer op alle voor hen reguliere uren tennissen.

-          De afhangduur laten we vooralsnog op 1 uur staan. We hebben van veel leden teruggekregen dat dit goed bevalt. Bovendien moeten ook de wedstrijden zomercompetitie op 1 uur ingepland worden.

-          Mochten er momenten zijn dat het te druk wordt op ons park dan heeft bestuur, de commissies en de bardienst het recht om maatregelen te nemen zodat iedereen op voldoende afstand op ons park of in de kantine kan zijn.

 

Over de bardienst:

 

-          Het bardienstrooster gaat vanaf 1 juli weer in zoals we dat gewend waren. Hierover volgt ook nog informatie van de bardienst.

-          Er is bardienst aanwezig in het weekend tussen 13 en 16 uur en op doordeweekse avonden tussen 19.30 en 23.00 uur. De bardienst is verantwoordelijk voor de gang van zaken. De bardienst mag niet worden overgedragen. Om 23.00 uur sluit de bardienst de kantine af en verlaat iedereen het park.

-          Op de momenten dat er overdag geen bardienst is, is het de tennissers toegestaan een consumptie te nemen en de bar weer netjes achter te laten.

-          Betaal bij voorkeur met pin.

-          Vanwege de hygiënemaatregelen die gehanteerd moeten worden rondom het bereiden en verkopen van voedsel blijft de keuken nog gesloten. Dus er wordt niet gefrituurd of op een andere manier eten bereid. Verpakte etenswaren zoals een zakje chips of mars kan wel gekocht worden.

 

Heb je vragen neem contact op met iemand van de bardienst of het bestuur.

 

We wensen iedereen een fijne zomer(-vakantie) toe en daarin bovenal weer volop genieten ook van ons zonnige terras.

 

Met vriendelijke groet, het bestuur